Onze aanpak

Betere communicatie is betere zorg!

http://zin-in-zorg.nl/onze-aanpak/De mensen maken de zorg en daarom zetten wij ons vanuit Zin-in-Zorg in om de mensen in de zorg te trainen en te coachen, waardoor zij hun werk duurzaam en met plezier kunnen (blijven) doen.

Kennis en vaardigheden zijn daarin steeds belangrijk, maar ook vertrouwen, veerkracht en inspiratie horen bij onze aanpak.

Onze aanpak bij training en coaching

De oplossingsgerichte aanpak van Zin-in-Zorg maakt helder welke stappen nodig zijn, om verder te groeien in je vak, zowel professioneel als persoonlijk. Wij sluiten aan op wat al goed werkt en bouwen daar samen op verder. Langdurig stilstaan bij problemen uit het verleden, heden en de toekomst past hier niet in. Door het positieve en gemeenschappelijke centraal te stellen worden duurzame resultaten behaald.

Aan de slag met training en / of coaching van Zin-in-Zorg?

Wij starten met een goed gesprek, want net als in de zorg is vraaggericht werken bij trainingen en coaching van cruciaal belang. Samen kijken we wat en wie het beste past.

Deze persoonlijke check-in wordt gewaardeerd. Het maakt eigenlijk niet uit of het nu om een coaching, een training of een organisatieprogramma gaat, de vraag verder verdiepen en verhelderen is steeds een goed begin.

Kennis maken met Zin-in-Zorg?

Contact: info@zin-in-zorg.nl of bel 06-51832505.

Bekijk het overzicht van onze trainingen en coaching >

Zin-in-Zorg – Contact – www.zin-in-zorg.nl