Over Zin-in-Zorg

Bijdragen aan kwaliteit van en voor de mensen in de zorg dat is waar wij als Zin-in-Zorg voor staan. Meer lezen over onze aanpak?: Klik hier

Wie is de initiatiefnemer  achter Zin-in-Zorg?

Graag stelt Wies Vink zich voor. Lees haar persoonlijke verhaal.

Wies Vink

Wies VInkMijn naam is Wies Vink. Ik werk bijna 30 jaar aan het versterken van mens en organisatie en de kruisbestuiving tussen deze twee. Niet alleen in zorg en welzijn, maar ook bij bedrijven, de overheid en in de retail, zoals Albert Heijn en NS Retail.

Met mijn brede ervaring als adviseur, trainer en coach en gezonde mix van zakelijkheid en mensgerichtheid ontwikkel ik projecten, voer ik trainingen uit, of denk ik mee over competentieontwikkeling en opleidingsbeleid.

Een creatieve denker en praktische doener, met hart voor zorg en welzijn. Naast Zin-in-Zorg ben ik ondernemer / eigenaar van InterActieV en zet ik mij in voor stichting InMovement.

De naam  Zin-in-Zorg reflecteert wat ik belangrijk vind in mijn werk en leven: zingeving en plezier. Zin hebben in wat ik doe en mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Ik voel mezelf een ware geluksvogel dat ik mijn talenten kan inzetten om de talenten van anderen te versterken. En daardoor, samen met het Zin-in-Zorg netwerk, een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van zorg.

“Niets is zo waardevol in het leven dan te kunnen zijn wie je wilt zijn, en te kunnen bereiken wat je wilt bereiken. Voor jezelf en anderen.”

Deze wijze woorden van mijn ouders zijn nog meer voor mij gaan leven door mijn vrienden en oud-collega’s in West-Afrika. Hun veerkracht en energie zijn een blijvende inspiratiebron voor mij.

Meer lezen over Wies Vink, klik dan hier naar haar LinkedInprofiel

Heb je vragen of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact op met ons: info@zin-in-zorg.nl of bel met Wies Vink: 06 51832505

Zin-in-Zorg – Contact – www.zin-in-zorg.nl